VAN OVERSTRAETEN
WEBO nv
 
 

HISTORIEK

Het bedrijf werd in 1949 gesticht door Gaston Van Overstraeten en zijn echtgenote. Het had als hoofdactiviteiten handel in kolen, bouwmaterialen, vervoer voor derden en vervaardiging van betonproducten. Vanaf 1962 kwam daar wat verandering in en werden er eveneens grond-, riolerings- en wegeniswerken uitgevoerd. In 1988 werd het bedrijf omgevormd tot de Naamloze Vennootschap WEBO Van Overstraeten onder leiding van de tweede generatie.

Intussen was de oorspronkelijke activiteit reeds meer en meer afgebouwd om ruimte te creëren voor een doorgedreven specialisatie op vlak van infrastructuurwerken rond industriële gebouwen met alle bijbehorende werken.


ACTIVITEITEN – ALGEMEEN

Wij voeren voornamelijk werken uit in de industriële sector (fabrieken, handelscentra, garages, transport en logistiek),  en dit zowel rechtstreeks voor de klant als in onderaanneming. Bij nieuwe bouwwerken verzorgen wij naar wens geheel of gedeeltelijk de infrastructuurwerken tijdens de volledige bouwcyclus, vanaf het bouwrijp maken van het terrein, grondwerken, rioleringswerken, niveleringswerken, aanleg van bestratingen, nutsleidingen, zaai rijp maken van het terrein tot zelfs de aanplantingen en de afsluitingen indien gewenst. Aanpassen en vernieuwen van bestaande parkings, afkoppeling regenwater – gebruikte waters met alle bijhorende werken behoren eveneens tot onze activiteiten.

Ook de particulier kan bij ons terecht voor kleinere grondwerken, plaatsing van keerelementen, leveren teelaarde e.d.

Onze erkenning in categorie C laat ons toe om ook voor de openbare sector werken uit te voeren.


BEDRIJFSVISIE

Wij streven ernaar de klant maximaal bij te staan met raad en daad om de voor hem meest geschikte en economische oplossing uit te werken. Onze jarenlange ervaring vormt hierbij een sterke troef. Een modern en goed uitgerust machinepark, vakbekwaamheid en een goede organisatie staan borg voor een snelle en efficiënte uitvoering van de ons toevertrouwde opdrachten.

 

WEBO VAN OVERSTRAETEN NV

Heidestraat 76-80

1742 Sint-Katherina-Lombeek


Tel. 02/582.15.47             

Fax 02/582.68.99


E-mail: info@webo.be

Voorstelling